BRMS 2023

V sodelovanju s Centrom za napredovalo srčno popuščanje, Memorial Hermann Heart & Vascular Institute iz Houstona letos organiziramo že 16. mednarodni simpozij o novostih na področju diagnostike, medikamentozne in nemedikamentozne obravnave srčnega popuščanja.

Simpozij bo potekal v živo 11. in 12. septembra 2023 v kongresnem centru  Bernardin v Portorožu. Udeležbo so že potrdili številni predavatelji iz Slovenije, Evrope in ZDA, tako da se gotovo  obeta vsebinsko bogat in diskusij poln simpozij.  Novost letošnjega simpozija bo Šola srčnega popuščanja, ki bo namenjena celotnim timom, ki obravnavajo bolnike s srčnim popuščanjem.

Kot vsa leta do sedaj, tudi letos kotizacije ni.

Tudi na letošnjem simpoziju bo možnost aktivne udeležbe s predstavitvijo posterjev. Povzetki, ki bodo izbrani za predstavitev na simpoziju, bodo objavljeni v reviji Transplantation and Regenerative Medicine; avtorju, ki bo predstavljal poster, pa bo organizator kril tudi celotne stroške udeležbe na dvodnevnem simpoziju. Navodila za pripravo in oddajo prispevkov so na voljo tukaj.

 

Prijava na simpozij poteka preko spleta ali preko elektronske pošte brms.slo@gmail.com,  kjer smo na voljo tudi za dodatne informacije.

 

Zdravniška zbornica Slovenije bo za udeležbo na simpoziju odobrila 13 KT.

 

Za prenos programa simpozija v PDF obliki kliknite tukaj.

 

Programska knjižica simpozija bo na voljo v kratkem.